Covid-19​

Vi følger naturligvis myndighedernes vejledninger og anvisninger i forhold til Corona-virus, derfor er vi et reduceret antal personale på arbejde. Vi løber ekstra hurtigt disse dage, og vi vil i de kommende uger primært fokusere på de akutte patienter, dette for at minimere spredningsrisikoen for vores klienter og for vores personale.

Derfor har vi brug for jeres hjælp:

Hvis i skal hente foder/recepter/flåtpiller eller lignende skal i kontakte os på mail, hvorefter vi vender tilbage senest næste dag, hvor der aftales et afhentningstidspunkt. Fakturaen sender vi til jer på mail og bedes være betalt inden afhentning.
Det vil også være en stor hjælp, hvis i kan købe 2 poser af gangen, så vi på den måde også minimerer kontakten klienter og personale imellem.

Vi forsøger som udgangspunkt at minimere antallet af klienter på hospitalet, hvorfor du bedes vente i bilen, efter du har meldt din ankomst.​

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​