Røntgen, tandrøntgen og ultralyd

På Charlottenlund Dyrehospital har vi både digital røntgen, tandrøntgen samt ultralyd. For at stille den rigtige diagnose er disse maskiner en uvurderlig hjælp i vores daglige arbejde med patienterne. 

Vi foretager også røntgenundersøgelser af blandt andet hofter og albuer med henblik på avlsgodkendelse hos Dansk Kennelklub.

Tandrøntgen bruger vi under tandbehandling til at vurdere tændernes tilstand. Tandrøntgen kan bruges til at bestemme hvilke tænder, der bør trækkes ud, og bør bruges efter ethvert tandudtræk for at sikre, at man har fået hele tanden med ud.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​