Aflivning af kat og aflivning af hund på en værdig måde

​Skal du forholde dig til aflivning af kat eller aflivning af hund? Uanset om det skyldes sygdom eller alderdom er Charlottenlund Dyrehospital klar til at hjælpe dig med en værdig afsked med dit dyr. Vi har stor viden og erfaring, med nænsom og værdig aflivning af hund og kat.

Vi hjælper dig med det sidste farvel

Kremering er en mulighed, som mange vælger. Vi har samarbejdet med Ada's Kæledyrskrematorium i over 30 år, og de tilbyder en etisk og værdig måde, at håndtere den sidste afsked på. Du kan vælge imellem kremering med eller uden urne.

Ved urnekremering, er der fuld garanti for, at det er asken fra ejerens eget kæledyr, der er i urnen. Ved fælleskremering kremeres kæledyret sammen med andre kæledyr, og indgår i den naturlige økologiske cyklus. ​

Det er naturligt for os at udvise respekt for dyr, og vi har altid fokus på dit kæledyr, uanset om der er tale om aflivning af hund eller aflivning af kat.

Hvad koster aflivning af kat?

Vores priser for aflivning af kat afhænger af flere faktorer, såsom valg af kremering. Skal det være fælles eller alene, og skal det være med eller uden urne? Du er velkommen til at kontakte os, for et få en pris på dine ønsker.

Hvad koster aflivning af hund?

Prisen for aflivning af hund afhænger også af vægten, og det er muligt at vælge en kiste, og endda en gravsten. Dette gør sig også gældende hos kat. Hvis du gerne vil have en pris, som passer til dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for at drøfte det sidste farvel til dit kæledyr

Du er velkommen til at få mere information om aflivning af kat eller aflivning af hund, herunder de forskellige muligheder for kremering. Vi hjælper kæledyrsejerei Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og omegn

Du kan ringe på telefon: 39 64 37 07 eller skrive til vores e-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk for at høre nærmere eller aftale en tid.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​