Aflivning af kat og aflivning af hund på en værdig måde

​Skal du forholde dig til aflivning af kat eller aflivning af hund? Uanset om det skyldes sygdom eller alderdom er Charlottenlund Dyrehospital klar til at hjælpe dig med en værdig afsked med dit dyr. Vi har stor viden og erfaring, med nænsom og værdig aflivning af hund og kat.

Vi hjælper dig med det sidste farvel

Kremering er en mulighed, som mange vælger. Vi har samarbejdet med Ada's Kæledyrskrematorium i over 30 år, og de tilbyder en etisk og værdig måde, at håndtere den sidste afsked på. Du kan vælge imellem kremering med eller uden urne.

Ved urnekremering, er der fuld garanti for, at det er asken fra ejerens eget kæledyr, der er i urnen. Ved fælleskremering kremeres kæledyret sammen med andre kæledyr, og indgår i den naturlige økologiske cyklus. ​

Det er naturligt for os at udvise respekt for dyr, og vi har altid fokus på dit kæledyr, uanset om der er tale om aflivning af hund eller aflivning af kat.

Hvad koster aflivning af kat?

Vores priser for aflivning af kat afhænger af flere faktorer, såsom valg af kremering. Skal det være fælles eller alene, og skal det være med eller uden urne? Du er velkommen til at kontakte os, for et få en pris på dine ønsker.

Hvad koster aflivning af hund?

Prisen for aflivning af hund afhænger også af vægten, og det er muligt at vælge en kiste, og endda en gravsten. Dette gør sig også gældende hos kat. Hvis du gerne vil have en pris, som passer til dine ønsker, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os for at drøfte det sidste farvel til dit kæledyr

Du er velkommen til at få mere information om aflivning af kat eller aflivning af hund, herunder de forskellige muligheder for kremering. Vi hjælper kæledyrsejerei Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og omegn

Du kan ringe på telefon: 39 64 37 07 eller skrive til vores e-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk for at høre nærmere eller aftale en tid.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​