Fjernelse af tand hos hund udføres af fagdyrlæge med speciale i tænder​

Når det er nødvendigt med en tandudtrækning på hund

Hunde kan opleve problemer med deres tænder på samme måde som os mennesker. Derfor er det vigtigt at børste tænderne hver dag og at få dem renset og efterset regelmæssigt hos dyrlægen. Fra tid til anden kan det være nødvendigt med en tandudtrækning på hund, og hvis dette er tilfældet for lige netop din hund, er du kommet til det helt rigtige sted.

Charlottenlund Dyrehospital er vi højt specialiserede inden for tandbehandlinger og fjernelse af tænder hos hund. Vi er en henvisningsklinik for tandbehandlinger, som vi udfører mange af på klinikken i Charlottenlund. Her tager vi ofte imod hunde fra lokalområdet, Gentofte, Hellerup og omegn, men også mange andre steder fra.

Vi kan foretage avancerede kirurgiske tandudtrækninger

Vores dyrlæge Jacob C. Meyer er specialiseret inden for fjernelse af tand hos hund. Han har arbejdet med henviste tandpatienter igennem de sidste mange år, og han kan derfor blandt andet foretage avancerede kirurgiske tandudtrækninger samt kæbekirurgi, tandretning og rodbehandling.

Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). Jacob blev i Juni 2023 Master i Tandbehandling (Master of Companion Animal Clinical Science in odontology).

Vi sikrer din hund den bedste behandling

Selvom vi er en af landets ældste dyreklinikker, er vi en moderne klinik, der altid holder os opdaterede inden for vores fag. Vi kan dermed sikre din hund den bedste behandling, uanset om det er nødvendigt med en tandudtrækning på hund, eller om det er en anden behandling, der er nødvendig.

Vores kyndige personale står desuden altid klar med rådgivning og vejledning, så du kan sikre tænderne den rette tandpleje hjemme. 

Kontakt os og bestil en tid til fjernelse af tand hos hund

Har din hund en knækket tand eller af anden årsag brug for en fjernelse af tanden, så er du velkommen til at kontakte os for at bestille en tid eller for at indhente en pris på behandlingen af tandudtrækning på din hund. Vi tilbyder også undersøgelse af tandstillingsfejl hos hunde samt tandproblemer hos hunde.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 39 64 37 07 eller sende en e-mail til dyrehospitalet@femvejen.dk 

Du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Charlottenlund Dyrehospital I/S

Bernstorffsvej 246, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 67131118

Læs Behandling af personoplysninger hos Charlottenlund Dyrehospital.​

Kontaktinformation

Telefon: 39 64 37 07

Fax: 39 64 37 06

E-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk

VAGT Telefon: 70 22 11 01

Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 16.30 (tlf.tid ml. 8-16)

Torsdag: 08:00 - 17:30 (tlf'en er åben 8-16.00)

Fredag: 08:00 - 16:30 (tlf'en er åben 8-15)

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores dyrlægevagt på telefon 70 22 11 01