Personale

Jens Møller
Dyrlæge

Jens Møller blev uddannet i 1986 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole). Fra 1986 til 1988 var han dyrlæge i blandet praksis på Fyn, inden han rejste til Minnesota, USA, og tog et års efteruddannelse på University of Minnesota.

​I 1989 fik Jens licens til at praktisere i Minnesota, USA,  hvor han arbejdede 5 år i smådyrspraksis. Fra 1994 blev Jens ansat som dyrlæge på Charlottenlund Dyrehospital og blev medejer i 1999.

​Jens Møller bestod i 2013 eksamen som øjenpaneldyrlæge godkendt af Den Danske Dyrlægeforenings Øjenudvalg.​

Jacob C. Meyer

Dyrlæge

Jacob C. Meyer blev færdiguddannet som dyrlæge i 2003 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole).

Fra 2003 til 2008 var Jacob ansat på Vangede Dyreklinik som praktiserende dyrlæge. Fra 2008 til 2018 var Jacob ansat på Anicura Københavns Dyrehospital. Jacob har herfra fået en god allround erfaring samt stor erfaring med behandling af akut syge dyr. Herudover har han haft mulighed for at specialisere sig i tandbehandling (odontologi). I marts 2018 blev han medejer på Charlottenlund Dyrehospital.

Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). På nuværende tidspunkt er Jacob igang med Masteruddannelsen (Master of Companion Animal Clinical Science) med henblik på at blive dansk specialdyrlæge i tandsygdomme.

Anne Sofie Højsgaard Petersen
Aut. Fagveterinærsygeplejerske i smådyrs Anæstesi

Anne Sofie blev uddannet i 2011 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole) og blev herefter ansat som barselsvikar ved Charlottenlund Dyrehospital.

​Herefter var hun ansat 1 år på Universitetshospitalet for Familiedyr som anæstesisygeplejerske, hvor hun underviste dyrlægestuderende i bedøvelse og smertelindring af dyr.

Den 1. januar 2015 blev Anne Sofie fastansat på Charlottenlund Dyrehospital.

​Anne Sofies store passion er anæstesi (bedøvelse) og smertelindring. Derfor har hun taget efteruddannelsen som Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi.​

Tina Alstrup

Aut. Veterinærsygeplejerske

Tina Alstrup blev færdig uddannet som veterinærsygeplejerske i 2011 fra Universitetshospitalet for Familiedyr, og har tidligere arbejdet på Falke Dyreklinik i Næstved og på Universitetshospitalet for Familiedyr.

På Universitetshospitalet for Familiedyr har hun både undervist dyrlægestuderende, arbejdet i modtagelsen og på anæstesiafdelingen.

Tina blev ansat som barselsvikar for Katrine Holmehave-Brandt 1/5 2019. Den 1/1 2020 blev Tina fast ansat på Charlottenlund Dyrehospital.

Betina Senius Pedersen

Aut. Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi.


Betina blev uddannet i 1999 på Ålborg Dyrehospital og har efterfølgende været på Greve Dyrehospital, Universitetshospitalet for Familiedyr, Evidensia Dahlgaard Dyreklinik, AniCura Skovlunde Dyrehospital og sidst, men ikke mindst, har Betina fra jan. 2001 til dec. 2004 været her på Charlottenlund Dyrehospital og er nu tilbage igen.

Betina har mere end 20 års erfaring i faget. Hendes store interesse er inden for anæstesien og hun lægger stor vægt på, at kunne optimere anæstesi og smertebehandling til den enkelte patient og dermed imødekomme den enkelte patients behov.

Betina har fulgt den teoretiske del af undervisningen til den humane anæstesisygeplejerskeuddannelse på Panum og blev i 2014 efteruddannet som Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi.

Mia Bach Petersen
Veterinærsygeplejerskeelev

Mia startede som praktikant på Charlottenlund Dyrehospital i juni 2018, hvor vi hurtigt fandt ud af at hun skulle være en permanent del af teamet. Mia blev først ansat som klinikassistent, men påbegyndte sin uddannelse til veterinærsygeplejerske i august 2019. Hendes elevtid kommer til at foregå på Charlottenlund Dyrehospital.

Mia interesserer sig blandt andet for tandbehandling, og assisterer Dyrlæge Jacob Meyer med vores tandpatienter. Udover sit praktikophold på Charlottenlund Dyrehospital, har Mia også været i praktik på Københavns Dyrehospital.

Laura

Veterinærstuderende

Laura er dyrlægestuderende på 3.år og afslutter sin bachelor juni 2019 med fokus på parasitbehandling hos hunde. Hun starter på sin kandidat til september og forventes at være færdiguddannet dyrlæge i februar 2022.


Laura er ligeledes ansat hos Københavns Universitet, hvor hun underviser andre dyrlægestuderende, i dyrenes anatomi. Hun har desuden tidligere erfaring fra både ind- og udland og har været ansat som afløser hos Charlottenlund Dyrehospital, siden marts 2018.


Laura interesserer sig meget for kirurgi og hjælper til ved både operationer, såvel som alt andet i klinikken.

Harriet Scarbrough

Klinikassistent

Harriet påbegynder sin elevuddannelse på Charlottenlund Dyrehospital i 2022. Indtil da, har vi glæde af hendes dejlige humør og store engagement som klinikassistent.

Harriet har tidligere arbejdet som leder i detailbranchen, hvorfor hun er vant til at yde den gode service og have mange bolde i luften.

Vi føler os enormt privilegerede over at have fået hende som kollega, og er slet ikke i tvivl om, at hun bliver en fantastisk dygtig veterinærsygeplejerske.

Amalie Marie Brohl Gludsted

Veterinærsygeplejerskeelev

Amalie startede som veterinærsygeplejerskeelev på Charlottenlund Dyrehospital i september 2020.

Amalie interesserer sig meget for hundeadfærd og er i gang med at uddanne sig til hundetræner. Hun er også uddannet Biolog.

Du vil typisk møde Amalie i receptionen på Charlottenlund Dyrehospital, hvor hun tager sig godt af vores klienter og deres firbenede venner.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​