Åbningstider

Man-ons 8.00 – 16.30

Torsdag 8.00 – 17.30

Fredag 8.00 – 16.30

Personale

Jens Møller
Dyrlæge

Jens Møller blev uddannet i 1986 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole). Fra 1986 til 1988 var han dyrlæge i blandet praksis på Fyn, inden han rejste til Minnesota, USA, og tog et års efteruddannelse på University of Minnesota.

​I 1989 fik Jens licens til at praktisere i Minnesota, USA,  hvor han arbejdede 5 år i smådyrspraksis. Fra 1994 blev Jens ansat som dyrlæge på Charlottenlund Dyrehospital og blev medejer i 1999.

​Jens Møller bestod i 2013 eksamen som øjenpaneldyrlæge godkendt af Den Danske Dyrlægeforenings Øjenudvalg.​

Jacob C. Meyer

Dyrlæge

Jacob C. Meyer blev færdiguddannet som dyrlæge i 2003 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole).

Fra 2003 til 2008 var Jacob ansat på Vangede Dyreklinik som praktiserende dyrlæge. Fra 2008 til 2018 var Jacob ansat på Anicura Københavns Dyrehospital. Jacob har herfra fået en god allround erfaring samt stor erfaring med behandling af akut syge dyr. Herudover har han haft mulighed for at specialisere sig i tandbehandling (odontologi). I marts 2018 blev han medejer på Charlottenlund Dyrehospital.

Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). På nuværende tidspunkt er Jacob igang med Masteruddannelsen (Master of Companion Animal Clinical Science) med henblik på at blive dansk specialdyrlæge i tandsygdomme.

Katrine Holmehave-Brandt
Aut. fagveterinærsygeplejerske i Smådyrs Anæstesi

Katrine Holmehave-Brandt blev uddannet i 2004 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole) og blev januar 2005 ansat ved Charlottenlund Dyrehospital.

​I 2013 bestod Katrine eksamen som fagveterinærsygeplejerske i Smådyrs Anæstesi, hvilket har givet vores narkoser et yderligere løft.

Katrine har også en stor interesse for tænder og tandpleje. Hun påtænker at opstarte efteruddannelse indenfor tænder og tandpleje i nær fremtid.​

Anne Sofie Petersen
Aut. veterinærsygeplejerske

Anne Sofie Petersen blev uddannet i 2011 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole) og blev herefter ansat som barselsvikar ved Charlottenlund Dyrehospital.

​Herefter var hun ansat 1 år på Universitetshospitalet for Familiedyr som anæstesisygeplejerske, hvor hun underviste dyrlægestuderende i bedøvelse og smertelindring af dyr.

Den 1. januar 2015 blev Anne Sofie fastansat på Charlottenlund Dyrehospital.

​Anne Sofies store passion er anæstesi og smertelindring, hvorfor hun starter efteruddannelse som Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi til maj 2018.​

Mia Bach Petersen
Klinik assistent

Mia startede som praktikant på Charlottenlund Dyrehospital i juni 2018, hvor vi hurtigt fandt ud af at hun skulle være en permanent del af teamet. Mia er pt ansat som klinik assistent, men påbegynder sin uddannelse til veterinærsygeplejerske i 2019, hvor hendes elevtid kommer til at foregå på Charlottenlund Dyrehospital.

Mia interesserer sig blandt andet for tandbehandling, og assisterer Dyrlæge Jacob Meyer med vores tandpatienter. Udover sit praktikophold på Charlottenlund Dyrehospital, har Mia også været i praktik på Københavns Dyrehospital.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Man er ikke i tvivl om at i elsker dyr.. vi føler altid at vi er i gode hænder...

Fie​

Har brugt Stig og Jens igennem snart 20 år, og kan ikke forestille mig nogen bedre dyrlæger. Dygtige og empatiske.​

Stine

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens, og mine hunde er altid blevet behandlet godt.

Frederikke​

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​