Personale

Jens Møller
Dyrlæge

Jens Møller blev uddannet i 1986 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole). Fra 1986 til 1988 var han dyrlæge i blandet praksis på Fyn, inden han rejste til Minnesota, USA, og tog et års efteruddannelse på University of Minnesota.

​I 1989 fik Jens licens til at praktisere i Minnesota, USA, hvor han arbejdede 5 år i smådyrspraksis. Fra 1994 blev Jens ansat som dyrlæge på Charlottenlund Dyrehospital og blev medejer i 1999.

​Jens Møller bestod i 2013 eksamen som øjenpaneldyrlæge godkendt af Den Danske Dyrlægeforenings Øjenudvalg.​​​

Jacob C. Meyer

Dyrlæge

Jacob C. Meyer blev færdiguddannet som dyrlæge i 2003 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole).

Fra 2003 til 2008 var Jacob ansat på Vangede Dyreklinik som praktiserende dyrlæge. Fra 2008 til 2018 var Jacob ansat på Anicura Københavns Dyrehospital. Jacob har herfra fået en god allround erfaring samt stor erfaring med behandling af akut syge dyr. Herudover har han haft mulighed for at specialisere sig i tandbehandling (odontologi). I marts 2018 blev han medejer på Charlottenlund Dyrehospital.

Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). 

Jacob blev i Juni 2023 Master i Tandbehandling (Master of Companion Animal Clinical Science in odontology).

Laura W. Mikkelsen

Dyrlæge

Laura blev færdiguddannet som dyrlæge i januar 2022 fra Universitetshospitalet for Familiedyr.

Igennem sin studietid har Laura blandt andet arbejdet som underviser for dyrlægestuderende i anatomi på Københavns Universitet og har ligeledes været ansat på Farum Dyreklinik. Laura har været afløser på Charlottenlund dyrehospital siden marts 2018 og i februar 2022 blev hun ansat som dyrlæge.

Laura har under sin studietid gennemført diverse kurser, herunder i hudlidelser hos hunde og katte hos Dyrlæge Lene Boysen, øjensygdomme hos Dyrlæge Henrik Bartholin og været på kirurgikursus i Spanien, med fokus på neutralisationsprocedurer hos både hunde og katte. Desuden har hun været på kursus i ultralydsscanning i foråret 2022, samt i akutmedicin i foråret 2024.

Anne Sofie Højsgaard Petersen
Aut. Fagveterinærsygeplejerske i smådyrs Anæstesi

Anne Sofie blev uddannet i 2011 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole) og blev herefter ansat som barselsvikar ved Charlottenlund Dyrehospital.

​Herefter var hun ansat 1 år på Universitetshospitalet for Familiedyr som anæstesisygeplejerske, hvor hun underviste dyrlægestuderende i bedøvelse og smertelindring af dyr.

Den 1. januar 2015 blev Anne Sofie fastansat på Charlottenlund Dyrehospital.

​Anne Sofies store passion er anæstesi (bedøvelse) og smertelindring. Derfor har hun taget efteruddannelsen som Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi.​

Tina Alstrup

Aut. Veterinærsygeplejerske

Tina Alstrup blev færdig uddannet som veterinærsygeplejerske i 2011 fra Universitetshospitalet for Familiedyr, og har tidligere arbejdet på Falke Dyreklinik i Næstved og på Universitetshospitalet for Familiedyr.

På Universitetshospitalet for Familiedyr har hun både undervist dyrlægestuderende, arbejdet i modtagelsen og på anæstesiafdelingen.

Tina blev ansat som barselsvikar for Katrine Holmehave-Brandt 1/5 2019. Den 1/1 2020 blev Tina fast ansat på Charlottenlund Dyrehospital.​

Betina Senius Pedersen

Aut. Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi.


Betina blev uddannet i 1999 på Ålborg Dyrehospital og har efterfølgende været på Greve Dyrehospital, Universitetshospitalet for Familiedyr, Evidensia Dahlgaard Dyreklinik, AniCura Skovlunde Dyrehospital og sidst, men ikke mindst, har Betina fra jan. 2001 til dec. 2004 været her på Charlottenlund Dyrehospital og er nu tilbage igen.

Betina har mere end 20 års erfaring i faget. Hendes store interesse er inden for anæstesien og hun lægger stor vægt på, at kunne optimere anæstesi og smertebehandling til den enkelte patient og dermed imødekomme den enkelte patients behov.

Betina har fulgt den teoretiske del af undervisningen til den humane anæstesisygeplejerskeuddannelse på Panum og blev i 2014 efteruddannet som Fagveterinærsygeplejerske i smådyrsanæstesi.

Harriet Scarbrough

Veterinærsygeplejerskeelev

Harriet er startet på sin uddannelse som veterinærsygeplejerskeelev i 2022 og vi har derfor glæde af hendes dejlige humør og store engagement som igennem hendes uddannelsesperiode.

Harriet har tidligere arbejdet som leder i detailbranchen, hvorfor hun er vant til at yde den gode service og have mange bolde i luften.

Vi føler os enormt privilegerede over at have fået hende som kollega, og er slet ikke i tvivl om, at hun bliver en fantastisk dygtig veterinærsygeplejerske.

Sophia Guidari Iversen

Veterinærsygeplejerskeelev

Sophia påbegyndte sin elevuddannelse på Charlottenlund Dyrehospital i 2023.  I vil typisk møde Sophia i receptionen eller på telefonen.

Tidligere har Sophia arbejdet som sekretær, først hos en praktiserende Øre-, Næse-, Halslæge, og derefter på Gentofte Hospital. Dette har givet Sophia nogle gode værktøjer som hun kan gøre brug af i sin daglige gang her i klinikken.

Tag godt imod hende.

Emilie Lockenvitz Isaksen

Veterinærsygeplejerskeelev

Emilie starter som veterinærsygeplejerskeelev på Charlottenlund Dyrehospital i foråret 2024, indtil da er hun ansat som klinikassistent og I vil derfor møde hende i receptionen eller på telefonen.

Emilie har tidligere arbejdet som lærervikar og tjener, hvorfra hun er vant til at yde god service og omsorg. Vi er allerede SÅ glade for Emilies engagement og gode humør og vi ser frem til at have hende som kollega de næste mange år.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 39 64 37 07 eller sende en e-mail til dyrehospitalet@femvejen.dk 

Du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Charlottenlund Dyrehospital I/S

Bernstorffsvej 246, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 67131118

Læs Behandling af personoplysninger hos Charlottenlund Dyrehospital.​

Kontaktinformation

Telefon: 39 64 37 07

Fax: 39 64 37 06

E-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk

VAGT Telefon: 70 22 11 01

Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 16.30 (tlf.tid ml. 8-16)

Torsdag: 08:00 - 17:30 (tlf'en er åben 8-16.00)

Fredag: 08:00 - 16:30 (tlf'en er åben 8-15)

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores dyrlægevagt på telefon 70 22 11 01