Personale

Jens Møller
Dyrlæge

Jens Møller blev uddannet i 1986 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole). Fra 1986 til 1988 var han dyrlæge i blandet praksis på Fyn, inden han rejste til Minnesota, USA, og tog et års efteruddannelse på University of Minnesota.

​I 1989 fik Jens licens til at praktisere i Minnesota, USA,  hvor han arbejdede 5 år i smådyrspraksis. Fra 1994 blev Jens ansat som dyrlæge på Charlottenlund Dyrehospital og blev medejer i 1999.

​Jens Møller bestod i 2013 eksamen som øjenpaneldyrlæge godkendt af Den Danske Dyrlægeforenings Øjenudvalg.​

Jacob C. Meyer

Dyrlæge

Jacob C. Meyer blev færdiguddannet som dyrlæge i 2003 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole).

Fra 2003 til 2008 var Jacob ansat på Vangede Dyreklinik som praktiserende dyrlæge. Fra 2008 til 2018 var Jacob ansat på Anicura Københavns Dyrehospital. Jacob har herfra fået en god allround erfaring samt stor erfaring med behandling af akut syge dyr. Herudover har han haft mulighed for at specialisere sig i tandbehandling (odontologi). I marts 2018 blev han medejer på Charlottenlund Dyrehospital.

Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). På nuværende tidspunkt er Jacob igang med Masteruddannelsen (Master of Companion Animal Clinical Science) med henblik på at blive dansk specialdyrlæge i tandsygdomme.

Anne Sofie Højsgaard Petersen
Aut. Fagveterinærsygeplejerske i smådyrs Anæstesi

Anne Sofie blev uddannet i 2011 fra Universitetshospitalet for Familiedyr (tidl. Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole) og blev herefter ansat som barselsvikar ved Charlottenlund Dyrehospital.

​Herefter var hun ansat 1 år på Universitetshospitalet for Familiedyr som anæstesisygeplejerske, hvor hun underviste dyrlægestuderende i bedøvelse og smertelindring af dyr.

Den 1. januar 2015 blev Anne Sofie fastansat på Charlottenlund Dyrehospital.

​Anne Sofies store passion er anæstesi (bedøvelse) og smertelindring. Derfor har hun taget efteruddannelsen som Fagveterinærsygeplejerske i Anæstesi.​

Tina Alstrup

Veterinærsygeplejerske

I år siger vi velkommen til Tina Alstrup, som skal være barselsvikar for Katrine Holmehave-Brandt. 

Tina Alstrup blev færdig som veterinærsygeplejerske i 2011, og har tidligere arbejdet på Universitetshospitalet for Familiedyr.

Her har hun både undervist dyrlægestuderende, arbejdet i modtagelsen og på anæstesiafdelingen.

Mia Bach Petersen
Veterinærsygeplejerskeelev

Mia startede som praktikant på Charlottenlund Dyrehospital i juni 2018, hvor vi hurtigt fandt ud af at hun skulle være en permanent del af teamet. Mia blev først ansat som klinikassistent, men påbegyndte sin uddannelse til veterinærsygeplejerske i august 2019. Hendes elevtid kommer til at foregå på Charlottenlund Dyrehospital.

Mia interesserer sig blandt andet for tandbehandling, og assisterer Dyrlæge Jacob Meyer med vores tandpatienter. Udover sit praktikophold på Charlottenlund Dyrehospital, har Mia også været i praktik på Københavns Dyrehospital.

Laura

Veterinærstuderende

Laura er dyrlægestuderende på 3.år og afslutter sin bachelor juni 2019 med fokus på parasitbehandling hos hunde. Hun starter på sin kandidat til september og forventes at være færdiguddannet dyrlæge i februar 2022.


Laura er ligeledes ansat hos Københavns Universitet, hvor hun underviser andre dyrlægestuderende, i dyrenes anatomi. Hun har desuden tidligere erfaring fra både ind- og udland og har været ansat som afløser hos Charlottenlund Dyrehospital, siden marts 2018.


Laura interesserer sig meget for kirurgi og hjælper til ved både operationer, såvel som alt andet i klinikken.

Maja

Dyrlægestuderende


Maja er dyrlægestuderende på 5. år. Hun skal snart skrive speciale indenfor Ultralydsscanning og forventes at være færdig med sin uddannelse til februar 2020.

Maja har været ansat på Charlottenlund Dyrehospital siden juli 2016, hvor hun blev ansat som barselsvikar for Katrine.

Maja interesserer sig meget for ultralyd og intern medicin.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​