Tandudtrækning på kat udføres af dyrlæge specialiseret i tandbehandling​

Når din kat skal have fjernet én eller flere tænder

Katte kan få problemer med deres tænder, ligesom vi mennesker kan. Tænderne kan knække, udvikle resorptive læsioner, eller der kan opstå andre problemer, som gør, at det er nødvendigt med en tandudtrækning på kat. Hvis din kat skal have trukket én eller flere tænder ud, så står vores dyrlæge klar til at hjælpe.

Charlottenlund Dyrehospitaler vi henvisningsklinik for tandbehandlinger hos både hunde og katte. Vi tager derfor imod patienter fra både vores eget lokalområde omkring Charlottenlund, Hellerup og Gentofte, men også mange andre steder fra.

Vi kan foretage en avanceret kirurgisk tandudtrækning på kat

Vores dyrlæge Jacob C. Meyer har blandt andet specialiseret sig inden for avancerede kirurgiske tandudtrækninger på katte såvel som på hunde. Han har arbejdet med området i mange år efterhånden, og han har derfor stor erfaring. Ud over tandudtrækning på kat kan han også foretage rodbehandlinger, tandretninger og kæbekirurgi.

Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). Jacob blev i Juni 2023 Master i Tandbehandling (Master of Companion Animal Clinical Science in odontology) og er nu dansk specialdyrlæge i tandsygdomme. Du kan derfor være helt tryg ved, at din kat er i de bedste hænder hos Jacob. 

Vi er en moderne klinik

Vi er en moderne dyreklinik med moderne udstyr, og vi holder os samtidig hele tiden opdaterede omkring alle vores behandlinger. 

Ud over at sikre din kat den bedst mulige behandling, så tilbyder vi også altid gerne rådgivning og vejledning i forhold til pleje og vedligeholdelse af din kats tænder. Samt tilbyder vi undersøgelse af tandstillingsfejl hos katte

Kontakt os og bestil en tid til en undersøgelse af din kat

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring tandudtrækning på kat, hvis du ønsker at bestille en tid til en undersøgelse, eller hvis du kunne tænke dig at få beregnet en pris på behandlingen.

Vi er her altid for at hjælpe, og vi sørger for, at din kat bliver behandlet af en specialist inden for området. Vi tilbyder også behandling af tandproblemer hos katte

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 39 64 37 07 eller sende en e-mail til dyrehospitalet@femvejen.dk 

Du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Charlottenlund Dyrehospital I/S

Bernstorffsvej 246, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 67131118

Læs Behandling af personoplysninger hos Charlottenlund Dyrehospital.​

Kontaktinformation

Telefon: 39 64 37 07

Fax: 39 64 37 06

E-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk

VAGT Telefon: 70 22 11 01

Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 16.30 (tlf.tid ml. 8-16)

Torsdag: 08:00 - 17:30 (tlf'en er åben 8-16.00)

Fredag: 08:00 - 16:30 (tlf'en er åben 8-15)

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores dyrlægevagt på telefon 70 22 11 01