Foder og plejeprodukter

Vi har vores egen rabatordning på foder, og giver derfor hver 10. pose gratis. Ved første foderkøb udleveres et rabatkort. Vi har også rabat på dåsefoder: når man køber 10 dåser, får man 2 dåser med gratis.

Vores veterinærsygeplejersker står altid klar til at vejlede i kost og ernæring, slankeprogrammer samt diverse kosttilskud og plejeprodukter.

Vi har kvalitetsfoder, så dine dyr kan få den rette kost. Benyt vores attraktive ordning, hvor du med et rabatkort kan få rabat på både tørfoder og vådfoder. Det gælder både for sygdomsdiæter og normalfoder og altså på kvalitetsfoder fra Hill’s, Eukanuba og Royal Canin.

Husk også, at vi giver kostvejledning.​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​