Bedøvelse og smertelindring

Veterinærsygeplejerskerne på Charlottenlund Dyrehospital er specialuddannede i anæstesi på mindre husdyr og har derfor dette i højsædet. Vi sørger for at skræddersy narkoseproceduren til den enkelte patient.

​Der er stor forskel på hvilken type narkose, der skal bruges ud fra bl.a. hvilken race, alder og helbredsstatus, kæledyret har.

​Derudover går vi meget op i, at vores operationspatienter er tilstrækkeligt smertedækkede også efter, de er kommet hjem. Vi er hele tiden i tæt kontakt med klienten og følger op efter operation eller et sygdomsforløb.

Læs mere her

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​