Øjenlysning af hund

På Charlottenlund Dyrehospital tilbyder vi øjenlysning til hunde, hvor vi kan undersøge dem for medfødte og arvelige øjensygdomme. Mange hunderacer er nemlig særligt disponerede for øjensygdomme, og det er derfor vigtigt, at de ikke bliver videreført til hvalpene. Hvis din hund er fri for øjensygdomme, kan den blive godkendt til avl.

En smertefri og hurtig undersøgelse

​Øjenlysning af hunde er enkelt og uden ubehag, og foretages af vores dyrlæge, Jens Møller, der er specialuddannet øjenpaneldyrlæge og medlem af Den Danske Dyrlægeforenings Øjenpanel.

Undersøgelsen er hurtig og smertefri. Hundens øjne skal først dryppes med nogle øjendråber, der udvider pupillen. Virkningen indtræder efter cirka 25 minutter. Herefter foregår øjenlysningen i et mørkt rum og tager 10–15 minutter.

Få en godkendelse til avl med en øjenlysning af din hund

​Hvis du gerne vil have, at din hund skal have hvalpe, er det vigtigt at sikre, at din hund ikke lider af nogen arvelige sygdomme. Flere hunderacer lider af arvelige øjensygdomme, og vi anbefaler derfor altid, at du får foretaget en øjenlysning af din hund inden avl. Specielt hvis det er en hund med stamtavle.

Inden du kommer til klinikken, skal du som hundeejer købe en rekvisition hos Dansk Kennel Klub, og medbringe denne til øjenpaneldyrlægen. Rekvisitionen betales og udskrives via www.hundeweb.dk.

Efter undersøgelsen vil du få forklaret alle fund, der afviger fra det normale, samt få en øjenlysnings-attest (ECVO attest), som DKK vil få en kopi af. Resultatet bliver registreret hos DKK og offentliggøres på www.hundeweb.dk

Ring til os på 39 64 37 07 for at booke en tid.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​