Øjenlysning af hund

På Charlottenlund Dyrehospital tilbyder vi øjenlysning til hunde, hvor vi kan undersøge dem for medfødte og arvelige øjensygdomme. Mange hunderacer er nemlig særligt disponerede for øjensygdomme, og det er derfor vigtigt, at de ikke bliver videreført til hvalpene. Hvis din hund er fri for øjensygdomme, kan den blive godkendt til avl.

En smertefri og hurtig undersøgelse

​Øjenlysning af hunde er enkelt og uden ubehag, og foretages af vores dyrlæge, Jens Møller, der er specialuddannet øjenpaneldyrlæge og medlem af Den Danske Dyrlægeforenings Øjenpanel.

Undersøgelsen er hurtig og smertefri. Hundens øjne skal først dryppes med nogle øjendråber, der udvider pupillen. Virkningen indtræder efter cirka 25 minutter. Herefter foregår øjenlysningen i et mørkt rum og tager 10–15 minutter.

Få en godkendelse til avl med en øjenlysning af din hund

​Hvis du gerne vil have, at din hund skal have hvalpe, er det vigtigt at sikre, at din hund ikke lider af nogen arvelige sygdomme. Flere hunderacer lider af arvelige øjensygdomme, og vi anbefaler derfor altid, at du får foretaget en øjenlysning af din hund inden avl. Specielt hvis det er en hund med stamtavle.

Inden du kommer til klinikken, skal du som hundeejer købe en rekvisition hos Dansk Kennel Klub, og medbringe denne til øjenpaneldyrlægen. Rekvisitionen betales og udskrives via www.hundeweb.dk.

Efter undersøgelsen vil du få forklaret alle fund, der afviger fra det normale, samt få en øjenlysnings-attest (ECVO attest), som DKK vil få en kopi af. Resultatet bliver registreret hos DKK og offentliggøres på www.hundeweb.dk

Ring til os på 39 64 37 07 for at booke en tid.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​