Paradentosebehandling​

Genopbygning af tabt knogle omkring tanden

​Behandling af paradentose er muligt med gode resultater. Det vil dog altid være bedst at forebygge at paradentose udvikles. Forebyggelse består af hjemmepleje i form af daglig tandbørstning og derudover regelmæssige tandrensninger, med fokus på oprensning også under tandkødet, hvor tandsten og skidt ikke kan ses.

Har dit kæledyr allerede udviklet paradentose, kan man i en del tilfælde genoprette en normal sundhed omkring den angrebne tand. Dette kræver operativ oprensning af tanden, hvorefter der placeres knoglegenopbygningsmaterialer og helingsfremmende materialer (PRF*), dér hvor tanden er angrebet af paradentose. Se nedenfor:

(*PRF er en forkortelse for ”Platelet Rich Fibrin”. Kort fortalt, går denne behandling ud på, at udvinde helingsfremmende materiale fra patientens eget blod. Man udtager en blodprøve fra patienten og bruger blodpladekoncentratet til at injicere omkring tanden. Blodprøvekoncentratet indeholder helingsfremmende vækstfaktorer, hvilket optimerer vævsregenereringen hos patienten.)

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​