Paradentosebehandling​

Genopbygning af tabt knogle omkring tanden

​Behandling af paradentose er muligt med gode resultater. Det vil dog altid være bedst at forebygge at paradentose udvikles. Forebyggelse består af hjemmepleje i form af daglig tandbørstning og derudover regelmæssige tandrensninger, med fokus på oprensning også under tandkødet, hvor tandsten og skidt ikke kan ses.

Har dit kæledyr allerede udviklet paradentose, kan man i en del tilfælde genoprette en normal sundhed omkring den angrebne tand. Dette kræver operativ oprensning af tanden, hvorefter der placeres knoglegenopbygningsmaterialer og helingsfremmende materialer (PRF*), dér hvor tanden er angrebet af paradentose. Se nedenfor:

(*PRF er en forkortelse for ”Platelet Rich Fibrin”. Kort fortalt, går denne behandling ud på, at udvinde helingsfremmende materiale fra patientens eget blod. Man udtager en blodprøve fra patienten og bruger blodpladekoncentratet til at injicere omkring tanden. Blodprøvekoncentratet indeholder helingsfremmende vækstfaktorer, hvilket optimerer vævsregenereringen hos patienten.)

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​