Anæstesi (bedøvelse) af fladsnudede racer (brachycephale racer)

Når en fladsnudet hund skal bedøves eller i fuld anæstesi, skal man være særligt opmærksom og omhyggelig. Deres næsebor er ofte ekstremt små, samtidig med at de har en lang blød gane. Det betyder, at ilttilførslen kan være meget dårligere, end for en hund med en anatomisk ”normal” snude.

Derudover kan luftvejene på disse racer også være betydeligt irriterede og hævede.

På Charlottenlund Dyrehospital er veterinærsygeplejerskerne specielt uddannede i anæstesi, og ved derfor, hvordan man håndterer bedøvelser og/eller fuld anæstesi af disse racer, på den mest optimale måde.

Vi udvælger omhyggeligt lige præcis de farmaka, som er mest optimale for dit kæledyr, så risikoen ved anæstesien bliver så minimal som overhovedet mulig.

Netop de fladsnudede racer kræver også meget overvågning, når de er ved at vågne fra deres bedøvelse, og i tiden umiddelbart efter. Luftvejene kan være ekstra irriterede pga. intubering (plastslange i luftrøret, så patienten kan tilføres ilt under indgrebet).

Da vi har stor erfaring i at arbejde med disse racer, ved vi hvor vigtig ekstra ilttilførsel er, for disse racer, og vi gør alt for at skabe de mest sikre rammer, når vi bedøver dit kæledyr.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Man er ikke i tvivl om at i elsker dyr.. vi føler altid at vi er i gode hænder...

Fie​

Har brugt Stig og Jens igennem snart 20 år, og kan ikke forestille mig nogen bedre dyrlæger. Dygtige og empatiske.​

Stine

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens, og mine hunde er altid blevet behandlet godt.

Frederikke​

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​