Anæstesi (bedøvelse) af fladsnudede racer (brachycephale racer)

Når en fladsnudet hund skal bedøves eller i fuld anæstesi, skal man være særligt opmærksom og omhyggelig. Deres næsebor er ofte ekstremt små, samtidig med at de har en lang blød gane. Det betyder, at ilttilførslen kan være meget dårligere, end for en hund med en anatomisk ”normal” snude.

Derudover kan luftvejene på disse racer også være betydeligt irriterede og hævede.

På Charlottenlund Dyrehospital er veterinærsygeplejerskerne specielt uddannede i anæstesi, og ved derfor, hvordan man håndterer bedøvelser og/eller fuld anæstesi af disse racer, på den mest optimale måde.

Vi udvælger omhyggeligt lige præcis de farmaka, som er mest optimale for dit kæledyr, så risikoen ved anæstesien bliver så minimal som overhovedet mulig.

Netop de fladsnudede racer kræver også meget overvågning, når de er ved at vågne fra deres bedøvelse, og i tiden umiddelbart efter. Luftvejene kan være ekstra irriterede pga. intubering (plastslange i luftrøret, så patienten kan tilføres ilt under indgrebet).

Da vi har stor erfaring i at arbejde med disse racer, ved vi hvor vigtig ekstra ilttilførsel er, for disse racer, og vi gør alt for at skabe de mest sikre rammer, når vi bedøver dit kæledyr.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​