Negleklip

Vi tilbyder negleklip hos vores veterinærsygeplejersker, men vi opfordrer til at ejer forsøger at lære det selv, så hunden ikke ender med at få en "dårlig" oplevelse og få "dyrlægeskræk".

Det er de færreste hunde, der bryder sig om at få klippet negle. Vi gør hvad vi kan, for at det skal blive en så positiv oplevelse som muligt.

Man har mulighed for enten selv at holde hunden, mens neglene klippes, ellers kan der aftales tid hos begge veterinærsygeplejersker. Vi gør meget ud af at gøre det til en god oplevelse for hunden. Det skal være et trygt sted at komme hos os og derfor er det vigtigt for os, at vise hunden, at man sagtens kan komme til dyrlægen og få kæl og klap og godbidder uden at det er "farligt".

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​