Tandrensning og tandbehandling af din hund eller kat​

På Charlottenlund Dyrehospital har vi stor ekspertise i tandbehandling og tandrensning af hunde og katte.

Vores tanddyrlæge Jacob. C. Meyer har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering).

På nuværende tidspunkt er Jacob igang med Masteruddannelsen (Master of Companion Animal Clinical Science) med henblik på at blive dansk specialdyrlæge i tandsygdomme.

Mange hunde og katte går rundt med tandsmerter fordi de for sent, eller for sjældent bliver undersøgt og behandlet. Grundet Jacobs store ekspertise og erfaring indenfor tandområdet, er vi på Charlottenlund Dyrehospital, henvisningsklinik i tandbehandling. Der henvises ofte til Jacob ved de mere avancerede former for tandbehandling, som f.eks. kæbekirurgi, lakforsejlinger, paradontose m.m. Læs mere her.

Kontakt os og bestil tid

Ønsker du at bestille tid til tandeftersyn, er du velkommen til at kontakte os på telefon 39 64 37 07 eller skrive til vores e-mail dyrehospitalet@femvejen.dk.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​