Ultralydsundersøgelse af hund og kat

Vi udfører røntgen, tandrøntgen og ultralyd på vores dyreklinik

Leder du efter en kompetent dyreklinik, der kan foretage en ultralydsundersøgelse af din hund eller kat? På Charlottenlund Dyrehospital udfører vi både scanning, digital røntgen, tandrøntgen samt ultralyd, så dit kæledyr kan få en professionel behandling.

Fra vores adresse i Charlottenlund er det let for dig og dit kæledyr at besøge os – uanset om I kommer fra Gentofte, Hellerup, Lyngby eller Østerbro.

En ultralydsundersøgelse af kat eller hund stiller den rette diagnose

For at stille den rigtige diagnose hos dit kæledyr er en ultralydsundersøgelse af hund eller kat en uvurderlig hjælp i vores daglige arbejde. Med ultralyd undersøger vi hunden eller kattens organer og bløddele. Vi benytter blandt andet en bughule-ultralydsundersøgelse af kat eller hund for at undersøge dyrets nyrer, lever og livmoder. En hunds drægtighed kan ligeledes undersøges ved hjælp af ultralyd.

Vi foretager desuden røntgenundersøgelser af blandt andet hofter og albuer med henblik på avlsgodkendelse hos Dansk Kennelklub.

Tandrøntgen bruger vi under tandbehandling til at vurdere tændernes tilstand. Tandrøntgen kan bruges til at bestemme, hvilke tænder der bør trækkes ud. Det bør bruges efter ethvert tandudtræk for at sikre, at man har fået hele tanden med ud.

Kontakt os og hør mere om ultralydsundersøgelse af hund og kat

Vil du vide mere om, hvad en ultralydsundersøgelse af kat eller hund indebærer, har du spørgsmål til vores andre behandlingsmaskiner, eller vil du bestille en tid, så dit kæledyr kan blive undersøgt? Så er du meget velkommen til at kontakte os!

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 39 64 37 07 eller sende en e-mail til dyrehospitalet@femvejen.dk 

Du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Charlottenlund Dyrehospital I/S

Bernstorffsvej 246, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 67131118

Læs Behandling af personoplysninger hos Charlottenlund Dyrehospital.​

Kontaktinformation

Telefon: 39 64 37 07

Fax: 39 64 37 06

E-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk

VAGT Telefon: 70 22 11 01

Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 16.30 (tlf.tid ml. 8-16)

Torsdag: 08:00 - 17:30 (tlf'en er åben 8-16.00)

Fredag: 08:00 - 16:30 (tlf'en er åben 8-15)

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores dyrlægevagt på telefon 70 22 11 01