Udredning af medicinske sygdomme

På Charlottenlund Dyrehospital har vi vores eget laboratorium fra Idexx. Hvis din hund eller kat bliver akut syg eller dårlig, har vi mulighed for at køre forskellige blodprøveprofiler på vores maskiner og derved få svar på din hund eller kats tilstand meget hurtigt.

Blodprøverne kan blandt andet fortælle os om din hund/kats lever og nyreværdier, forholdet imellem de røde og de hvide blodlegemer, blodprocent, inflammationstal og meget mere.

Vores laboratorium udgør en meget vigtig faktor i udredningen af en syg hund eller kat, men kan også hjælpe os i det daglige med at køre kontrolstatus på f.eks. patienter med diabetes eller andre livsvarige sygdomme.

Læs mere her

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​