Laboratorie​

På Charlottenlund Dyrehospital har vi 3 store laboratoriemaskiner fra Idexx til henholdsvis blodanalyser og urinanalyser. Derudover har vi mulighed for at lave parasitologiske, cytologiske og mikrobiologiske undersøgelser.

Blod

Ved blodanalyser har vi tre maskiner, der kan hjælpe os med at undersøge dit kæledyrs organisme.

Procytemaskinen, udarbejder et hæmogram – hvilket vil sige, at den blandt andet analyserer blodets indhold af hvide og røde blodlegemer, blodprocent og blodplader. Dette kan give et indblik i, hvordan kæledyret har det og kan vise mulige infektionstilstande.

Catalystmaskinen, udarbejder en biokemisk profil, hvilket vil sige, at den analyserer blodets kemiske indhold, og kan derfor fortælle os, om de forskellige stoffer i blodet og om kroppens organer.

Snap Promaskinen kan aflæse combotests, hvor vi blandt andet kan teste for pankreatitis, hjerteorm, giardia, borrelia m.m.

Urin

Sedivuemaskinen analyserer urinprøver. Den fortæller os blandt andet om urinens vægtfylde, indhold af bakterier, udfældning af krystaller m.m.

Parasitter

Ved parasitologiske undersøgelser har vi mulighed for, at undersøge for forskellige lidelser forårsaget af parasitter såsom hjerte-eller lungeorm, bændelorm, spoleorm, giardia mm.

Cytologi

Ved cytologiske undersøgelser kigger vores dyrlæger nærmere på cellerne i et mikroskop. Dette kan f.eks. være væske fra en tumor, eller væske der er tappet fra et led.

Dyrkning

Ved mikrobiologiske undersøgelser har vi mulighed for at dyrke på bakterier og lave resistensbestemmelser. Det betyder at vi kan finde ud af, hvilken bakterie vi har med at gøre, og hvilken form for antibiotika den er sensitiv over for.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​