Tandfejlstilling hos hund behandles​

Har din hund tandfejlstilling (malocclusion)?

Der findes mange forskellige slags tandstillingsfejl hos hunde. Fælles for dem alle er dog, at hvis en tandfejlstilling hos hund generer bidfunktionen, skal fejlstillingen behandles.

Charlottenlund Dyrehospital har vi stor erfaring og viden inden for fejltandstilling hos hunde. Vi er derfor også henvisningsklinik og kan iværksætte den rette behandling, uanset hvilken tandfejlstilling din hund har. 

Vores patienter kommer typisk fra lokalområdet samt fra både Hellerup, Gentofte og omegn, men som henvisningsklinik tager vi også imod patienter fra flere andre byer. 

Igangsættelse af behandling så tidligt som muligt

Det er utroligt vigtigt for din hund, at dens tandstillingsfejl bliver opdaget så tidligt som muligt, så den nødvendige behandling kan igangsættes. 

Som regel kan det allerede ses hos hvalpe, der kun er 8-12 uger gamle, om de har en tandstillingsfejl. Dette vil i så fald typisk blive opdaget ved hvalpens første sundhedstjek. 

Vi behandler tandfejlstilling (malocclusion) hos hunde

På vores dyreklinik er det dyrlæge Jacob. C. Meyer, der er specialiseret inden for tandbehandlinger på hunde såvel som katte. Det er derfor ham, der vil undersøge og eventuelt behandle din hund for tandfejlstilling. Han har mange års erfaring inden for sit fag, og han har uddannet sig til Master i tandsygdomme (odontologi).

Jacob kan både foretage almindelige tandbehandlinger samt de mere avancerede former for behandlinger såsom kæbekirurgi.

Vi er desuden en moderne klinik, som har alt det nødvendige udstyr, der skal til for at sikre din hund den bedst mulige behandling.

Kontakt os og bestil en tid eller hør mere

Hvis du har en mistanke om tandfejlstilling hos din hund, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os

Bestil en tid til en undersøgelse, så tager vi et nærmere kig på din hunds tænder og vurderer, om det eventuelt er nødvendigt at igangsætte en behandling – og i så fald hvilken – og efterfølgende beregner vi gerne en pris herpå.

Vi står også gerne til rådighed med gode råd og vejledning om almindelig pleje og vedligeholdelse af din hunds tænder og tilbyder at kigge nærmere på tandproblemer hos din hund samt foretager vi tandudtrækning på hunde

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 39 64 37 07 eller sende en e-mail til dyrehospitalet@femvejen.dk 

Du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Charlottenlund Dyrehospital I/S

Bernstorffsvej 246, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 67131118

Læs Behandling af personoplysninger hos Charlottenlund Dyrehospital.​

Kontaktinformation

Telefon: 39 64 37 07

Fax: 39 64 37 06

E-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk

VAGT Telefon: 70 22 11 01

Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 16.30 (tlf.tid ml. 8-16)

Torsdag: 08:00 - 17:30 (tlf'en er åben 8-16.00)

Fredag: 08:00 - 16:30 (tlf'en er åben 8-15)

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores dyrlægevagt på telefon 70 22 11 01