Kastrering af kat hos professionel dyrlæge

Dyreklinik i Charlottenlund med ekspertise inden for kastration

Skal din hankat kastreres, og leder du derfor efter en dyreklinik med stor ekspertise inden for neutralisering af kat? Hos Charlottenlund Dyrehospital tilbyder vi kastrering af kat, og vi tager imod kæledyr fra Gentofte, Hellerup, Lyngby, Østerbro og omegn.

Hvad er en kastration?

Kastration er en neutraliseringsform, hvor dyrlægen ved en operation fjerner hankattens testikler, før den bliver kønsmoden.

Når testiklerne fjernes, ophører kattens testosteronproduktion, og katten vil ikke længere kunne formere sig. Du skal dog være opmærksom på, at der fortsat vil være testosteron i kroppen i op til 14 dage efter operationen.

Katten skal indleveres fastende (fra kl. 24.00 aftenen før) på Charlottenlund Dyrehospital inden kl. 10, og kan gå hjem samme dag mellem kl. 14 og 16.

Narkose

Ved kastrering af kat bliver katten bedøvet med en stiknarkose, der både indeholder smertestillende og bedøvelse.

Katten ligger på ilt gennem hele proceduren. Selve indgrebet er hurtigt overstået, og der er ingen suturer, der skal fjernes efterfølgende.

Katten vil ofte være lidt påvirket af narkosen det første døgn og vil i denne periode mest sove og eventuelt gemme sig.

Der kan under tiden ses enkelte opkastninger, hvilket ikke bør give anledning til bekymring.

Øjnene bliver behandlet med neutral øjensalve for at undgå udtørring under narkosen.

Hvis muligt holdes katten inden døre det følgende døgn.

Smertestillende

Katten har inden operationen fået en smertestillende indsprøjtning med et morfinpræparat, og efter operationen en indsprøjtning med et NSAID, der har effekt i et døgn.

Yderligere smertebehandling er sædvanligvis ikke nødvendig.

Få rabat på kastrering af kat

Charlottenlund Dyrehospital tilbyder rabat i form af en pakkeløsning, hvor katten bliver kastreret, id-mærket og vaccineret til en reduceret pris. Se eventuelt v​ores prisliste her på hjemmesiden eller kontakt os, hvis du vil vide mere om kastrering af kat. 

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​