Bedøvelse og smertelindring

​På Charlottenlund Dyrehospital er Veterinærsygeplejerskerne altid opdaterede med den nyeste viden indenfor anæstesi (bedøvelse) og analgesi (smertelindring). Vi prioriterer dette, da vi ved, hvor vigtigt det er for dig som ejer at føle dig i trygge hænder, når du afleverer dit dyr til en operation eller undersøgelse i narkose. 

Tryghed

​Dit kæledyr bliver altid undersøgt af en dyrlæge inden bedøvelsen, så vi er helt sikre på, at din hund/kat/gnaver er sund og rask. Vi anbefaler desuden at seniordyr får taget en blodprøve, inden vi går i gang, dette for at sikre os, at organer og blodværdier er som de skal være inden et eventuelt indgreb.

​Individuelle procedurer

​Vi sørger for at skræddersy narkoseproceduren til den enkelte patient, da

​​der er stor forskel på, hvilken type narkose, der skal bruges ud fra bl.a. hvilken race, alder og helbredsstatus kæledyret har. 

På Charlottenlund Dyrehospital har vi mange selskabshunde, især de fladsnudede racer, og dem har vi stor ekspertise i at bedøve. Hunde som f.eks. franske bulldogs og mops kræver ekstra skånsom narkose og overvågning, og disse patienter monitoreres, indtil de er helt vågne og kan stå op selv. 

Sikkerhed

​Vi overvåger desuden alle vores patienter i narkose via maskiner, hvor vi kan holde øje med bl.a. CO2, Ekg, puls, iltmætning, blodtryk m.m. På den måde sikrer vi os kontinuerligt, at patienten har det godt og værdierne fortæller os, om patienten skal bringes dybere ned i narkosen eller, om den skal smertedækkes yderligere.

Smerter

​Derudover går vi meget op i, at vores operationspatienter er tilstrækkeligt smertedækkede - også efter, de er kommet hjem. Derfor er vi hele tiden i tæt kontakt med klienten og følger op efter operation eller et sygdomsforløb.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​