Bedøvelse og smertelindring

​På Charlottenlund Dyrehospital er Veterinærsygeplejerskerne altid opdaterede med den nyeste viden indenfor anæstesi (bedøvelse) og analgesi (smertelindring). Vi prioriterer dette, da vi ved, hvor vigtigt det er for dig som ejer at føle dig i trygge hænder, når du afleverer dit dyr til en operation eller undersøgelse i narkose. 

Tryghed

​Dit kæledyr bliver altid undersøgt af en dyrlæge inden bedøvelsen, så vi er helt sikre på, at din hund/kat/gnaver er sund og rask. Vi anbefaler desuden at seniordyr får taget en blodprøve, inden vi går i gang, dette for at sikre os, at organer og blodværdier er som de skal være inden et eventuelt indgreb.

​Individuelle procedurer

​Vi sørger for at skræddersy narkoseproceduren til den enkelte patient, da

​​der er stor forskel på, hvilken type narkose, der skal bruges ud fra bl.a. hvilken race, alder og helbredsstatus kæledyret har. 

På Charlottenlund Dyrehospital har vi mange selskabshunde, især de fladsnudede racer, og dem har vi stor ekspertise i at bedøve. Hunde som f.eks. franske bulldogs og mops kræver ekstra skånsom narkose og overvågning, og disse patienter monitoreres, indtil de er helt vågne og kan stå op selv. 

Sikkerhed

​Vi overvåger desuden alle vores patienter i narkose via maskiner, hvor vi kan holde øje med bl.a. CO2, Ekg, puls, iltmætning, blodtryk m.m. På den måde sikrer vi os kontinuerligt, at patienten har det godt og værdierne fortæller os, om patienten skal bringes dybere ned i narkosen eller, om den skal smertedækkes yderligere.

Smerter

​Derudover går vi meget op i, at vores operationspatienter er tilstrækkeligt smertedækkede - også efter, de er kommet hjem. Derfor er vi hele tiden i tæt kontakt med klienten og følger op efter operation eller et sygdomsforløb.

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​