Bedøvelse og smertelindring

​På Charlottenlund Dyrehospital er Veterinærsygeplejerskerne altid opdaterede med den nyeste viden indenfor anæstesi (bedøvelse) og analgesi (smertelindring). Vi prioriterer dette, da vi ved, hvor vigtigt det er for dig som ejer at føle dig i trygge hænder, når du afleverer dit dyr til en operation eller undersøgelse i narkose. 

Tryghed

​Dit kæledyr bliver altid undersøgt af en dyrlæge inden bedøvelsen, så vi er helt sikre på, at din hund/kat/gnaver er sund og rask. Vi anbefaler desuden at seniordyr får taget en blodprøve, inden vi går i gang, dette for at sikre os, at organer og blodværdier er som de skal være inden et eventuelt indgreb.

​Individuelle procedurer

​Vi sørger for at skræddersy narkoseproceduren til den enkelte patient, da

​​der er stor forskel på, hvilken type narkose, der skal bruges ud fra bl.a. hvilken race, alder og helbredsstatus kæledyret har. 

På Charlottenlund Dyrehospital har vi mange selskabshunde, især de fladsnudede racer, og dem har vi stor ekspertise i at bedøve. Hunde som f.eks. franske bulldogs og mops kræver ekstra skånsom narkose og overvågning, og disse patienter monitoreres, indtil de er helt vågne og kan stå op selv. 

Sikkerhed

​Vi overvåger desuden alle vores patienter i narkose via maskiner, hvor vi kan holde øje med bl.a. CO2, Ekg, puls, iltmætning, blodtryk m.m. På den måde sikrer vi os kontinuerligt, at patienten har det godt og værdierne fortæller os, om patienten skal bringes dybere ned i narkosen eller, om den skal smertedækkes yderligere.

​Smerter

​Derudover går vi meget op i, at vores operationspatienter er tilstrækkeligt smertedækkede - også efter, de er kommet hjem. Derfor er vi hele tiden i tæt kontakt med klienten og følger op efter operation eller et sygdomsforløb.

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 39 64 37 07 eller sende en e-mail til dyrehospitalet@femvejen.dk 

Du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

Charlottenlund Dyrehospital I/S

Bernstorffsvej 246, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 67131118

Læs Behandling af personoplysninger hos Charlottenlund Dyrehospital.​

Kontaktinformation

Telefon: 39 64 37 07

Fax: 39 64 37 06

E-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk

VAGT Telefon: 70 22 11 01

Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 16.30 (tlf.tid ml. 8-16)

Torsdag: 08:00 - 17:30 (tlf'en er åben 8-16.00)

Fredag: 08:00 - 16:30 (tlf'en er åben 8-15)

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores dyrlægevagt på telefon 70 22 11 01