Ultralydsundersøgelse af hund og kat

Vi udfører røntgen, tandrøntgen og ultralyd på vores dyreklinik

Leder du efter en kompetent dyreklinik, der kan foretage en ultralydsundersøgelse af din hund eller kat? På Charlottenlund Dyrehospital udfører vi både scanning, digital røntgen, tandrøntgen samt ultralyd, så dit kæledyr kan få en professionel behandling.

Fra vores adresse i Charlottenlund er det let for dig og dit kæledyr at besøge os – uanset om I kommer fra Gentofte, Hellerup, Lyngby eller Østerbro.

En ultralydsundersøgelse af kat eller hund stiller den rette diagnose

For at stille den rigtige diagnose hos dit kæledyr er en ultralydsundersøgelse af hund eller kat en uvurderlig hjælp i vores daglige arbejde. Med ultralyd undersøger vi hunden eller kattens organer og bløddele. Vi benytter blandt andet en bughule-ultralydsundersøgelse af kat eller hund for at undersøge dyrets nyrer, lever og livmoder. En hunds drægtighed kan ligeledes undersøges ved hjælp af ultralyd.

Vi foretager desuden røntgenundersøgelser af blandt andet hofter og albuer med henblik på avlsgodkendelse hos Dansk Kennelklub.

Tandrøntgen bruger vi under tandbehandling til at vurdere tændernes tilstand. Tandrøntgen kan bruges til at bestemme, hvilke tænder der bør trækkes ud. Det bør bruges efter ethvert tandudtræk for at sikre, at man har fået hele tanden med ud.

Kontakt os og hør mere om ultralydsundersøgelse af hund og kat

Vil du vide mere om, hvad en ultralydsundersøgelse af kat eller hund indebærer, har du spørgsmål til vores andre behandlingsmaskiner, eller vil du bestille en tid, så dit kæledyr kan blive undersøgt? Så er du meget velkommen til at kontakte os!

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​