Skadestue og vagtsamarbejde

Hver anden torsdag har vi fast aftenvagt her på Charlottenlund Dyrehospital. Det vil sige at, dyrlægen er til rådighed pr. telefon frem til kl. 22.00. Efter kl. 22.00 overgår vagten til Universitetshospitalet For Familiedyr (tidl. Kgl. Veterinær og Landbohøjskole) frem til kl. 08.00 næste morgen. 

Hvis man ringer til Charlottenlund Dyrehospital uden for åbningstiden, vil man få oplyst et vagttelefonnummer på vores telefonsvarer.

Vi er derudover del af en vagtordning med 4 andre dyreklinikker (Skovlunde, Gentofte, Vangede og Lyngby), hvor vi deles om weekendvagter. 

Charlottenlund Dyrehospital har ca. en weekendvagt om måneden. Her er dyrlægen til rådighed pr. telefon fra kl. 15.00 til 22.00 fredag og kl. 08.00 til kl. 22.00 lørdag og søndag.  ​Efter kl. 22.00 overgår vagten til Universitetshospitalet For Familiedyr (tidl. Kgl. Veterinær og Landbohøjskole).​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Virkelig positiv oplevelse hver gang vi kommer. Min hund har både været hos Jens og hos Jacob og begge dyrlæger gør RIGTIG meget for, at min skøre, nervøse hund er tryg og glad for dem. 

Føler mig i bedste hænder, føler mig ikke solgt ind på behandlinger, foder eller vaccinationer, der ikke er nødvendige og har nemt ved at få tider, når der er brug for det.

Super søde sygeplejersker, som altid smiler imødekommende når man kommer og altid spørger ind til kræet.
Jeg kan derfor VARMT anbefale stedet til andre. Jeg tror ikke det fåes bedre nogle andre steder.

Ane Cecilie Remvig​

Endnu engang har vi oplevet en fantastisk service! På trods af at vi normalt bruger en anden klinik, da vi bor i Lyngby, får vi altid en uovertruffen behandling. I går fik vi klippet klør på Luna og Luna (ja, de hedder det samme) af en super professionel veterinær sygeplejerske. 

Da den mørke Luna synes, det er meget uhyggeligt, foregik det på gulvet, med dertil uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Men hunden var helt rolig. Desuden fik vores feriegæst Rosa også klippet kløerne. 

Og prisen: GRATIS!! Godt man kan donere lidt til kaffekassen Jeg kan slet ikke anbefale Charlottenlund Dyrehospital nok! Og boede vi ikke lige ved siden af en også meget kompetent dyrlæge, ville vi altid bruge C D.

Elin Vestmar Henriques

Hjertelig tak til Jacob for den livreddende operation af Fie - og så på en søndag aften. 

Mission accomplished, hun har fået det godt igen. Hilsen Ling og Henrik.

Niels-Henrik Johansen

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​