Skadestue og vagtsamarbejde

Hver anden torsdag har vi fast aftenvagt her på Charlottenlund Dyrehospital. Det vil sige at, dyrlægen er til rådighed pr. telefon frem til kl. 22.00. Efter kl. 22.00 overgår vagten til Universitetshospitalet For Familiedyr (tidl. Kgl. Veterinær og Landbohøjskole) frem til kl. 08.00 næste morgen. 

Hvis man ringer til Charlottenlund Dyrehospital uden for åbningstiden, vil man få oplyst et vagttelefonnummer på vores telefonsvarer.

Vi er derudover del af en vagtordning med 4 andre dyreklinikker (Skovlunde, Gentofte, Vangede og Lyngby), hvor vi deles om weekendvagter. 

Charlottenlund Dyrehospital har ca. en weekendvagt om måneden. Her er dyrlægen til rådighed pr. telefon fra kl. 15.00 til 22.00 fredag og kl. 08.00 til kl. 22.00 lørdag og søndag.  ​Efter kl. 22.00 overgår vagten til Universitetshospitalet For Familiedyr (tidl. Kgl. Veterinær og Landbohøjskole).​

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 24 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Kontaktinformation

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​