Moderne smådyrsklinik for
​hund og kat

Læs mere om os

​Henvisningsklinik for tandbehandling

Læs mere om tandbehandling

Vores personale

Læs mere om os

Dyrlæge med fokus på dit kæledyrs behov

Moderne dyreklinik i Charlottenlund

​Charlottenlund Dyrehospital er en moderne smådyrspraksis, der behandler hunde og katte. Vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd og vejledning, eller hvis du har behov for hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr. Med vores beliggenhed i Charlottenlund modtager vi især mange patienter fra Gentofte, Hellerup, Lyngby og Østerbro.

Dygtige og altid fagligt opdaterede dyrlæger

​Vores klinik kan snart fejre 100 års jubilæum, og vi er dermed en af de ældste dyreklinikker i Danmark. Som dyrlæge har vi respekt for dyrene, hvorfor vi sørger for at holde vores faglige viden opdateret. Vi ved, hvor vigtige kæledyr er for deres ejere. Derfor får dyrene altid den bedste behandling. Vi lægger vægt på, at du og dit kæledyr kan lide at komme i vores praksis. Vi stræber derfor efter at skabe en så hyggelig stemning som muligt i vores dyreklinik.

​Udover at behandle dine dyr, når de er syge, skal vaccineres eller kommer til skade, finder du også et stort udvalg af kvalitetsfoder og specialartikler til dit kæledyr. Du kan altid få vejledning om, hvilket foder dit kæledyr har brug for.

Tandbehandling på hund og kat hos Charlottenlund Dyrehospital

Tandbehandling på hunde og tandbehandling på katte er et område, som vi på Charlottenlund Dyrehospital udfører på højeste faglige niveau. Dyrlæge Jacob C Meyer har arbejdet med henviste tandpatienter igennem en lang årrække, og vi kan derfor tilbyde både almindelige tandbehandlinger i form af tandrensning og tandrøntgen samt avancerede kirurgiske tandekstraktioner, rodbehandlinger, tandretninger og kæbekirurgi.

​Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). Jacob blev i Juni 2023 Master i Tandbehandling (Master of Companion Animal Clinical Science in odontology) og er nu dansk specialdyrlæge i tandsygdomme.

Kontakt os for en behandling af vores dyrlæge

​Har du nogen spørgsmål til vores behandlingsmetoder, dyrlæger, priser eller noget helt fjerde? Så kontakt os gerne allerede i dag – dit kæledyr er i professionelle hænder hos os.​

​​​

​Du kan få assistance fra vores dyrlæge døgnet rundt

Du er altid velkommen til at ringe til vores dyrehospital på 39 64 37 07 for at aftale en tid til en konsultation hos en dyrlæge, eller for at få et godt råd eller vejledning. 

Vi har åbent mandag til onsdag fra kl. 08:00-16:30, torsdag fra 08:00-17:30 og fredag fra kl 08:00-16:30. Telefonen er åben mandag til torsdag fra 8-16 og fredag fra 8-15.

Vi er en del af Vagtkreds Nord, hvor vi er blandt fem dyreklinikker, der står til rådighed, hvis dit dyr bliver akut sygt uden for normal åbningstid eller det er tid til det sidste farvel. Det betyder at du kan få fat på en akut dyrlæge døgnet rundt. Ring på vagttelefon 70 22 11 01.

​Vi tilbyder

Du kan trygt overlade dit kæledyr i vores hænder, uanset hvilken behandling der er tale om. Vi inddrager dig i processen og tilbyder professionel rådgivning, så dit kæledyr får den bedst mulige behandling.

Hvordan smittes min hund med Hjerte - eller lungeorm?

Kontakt os her

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan ringe til os på telefon 39 64 37 07 eller sende en e-mail til dyrehospitalet@femvejen.dk 

Du kan også benytte vores kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 31 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Jeg synes de er super dygtige på Charlottenlund dyrehospital. Når min hund får taget blodprøve, til kontrol, bliver det gjort på under et minut og hunden registrerer det dårligt nok. Jeg er fuld af beundring og vil aldrig gå til andre dyrlæger.

Lisbeth Wiberg Olsen

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens og mine hunde er altid blevet behandlet godt. Så jeg kan kun anbefale Charlottenlund dyrehospital.

Frederikke Trolle

dejligt personale, søde og imødekommende, med fantastiske kompetencer, og beroligende atmosfære. Trods det er et dyrehospital.🐕👌🌹

Henriette Juul Nielsen

Charlottenlund Dyrehospital I/S

Bernstorffsvej 246, 2920 Charlottenlund

Klik her for rutevejledning

CVR: 67131118

Læs Behandling af personoplysninger hos Charlottenlund Dyrehospital.​

Kontaktinformation

Telefon: 39 64 37 07

Fax: 39 64 37 06

E-mail: dyrehospitalet@femvejen.dk

VAGT Telefon: 70 22 11 01

Åbningstider

Mandag - onsdag: 08.00 - 16.30 (tlf.tid ml. 8-16)

Torsdag: 08:00 - 17:30 (tlf'en er åben 8-16.00)

Fredag: 08:00 - 16:30 (tlf'en er åben 8-15)

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores dyrlægevagt på telefon 70 22 11 01