​Henvisningsklinik for tandbehandling

Læs mere om tandbehandling

Moderne smådyrsklinik for hund, kat og mindre kæledyr

Læs mere om os

Henvisningsklinik for øjensygdomme

Læs mere om øjensygdomme

Dyrlæge med fokus på dit kæledyrs behov

​Charlottenlund Dyrehospital er en moderne smådyrspraksis, der behandler hunde, katte og andre mindre kæledyr. Vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for gode råd og vejledning, eller hvis du har behov for hjælp til et sygt eller tilskadekommet dyr.

Dygtige og altid fagligt opdaterede dyrlæger


​Som dyrlæge har vi respekt for dyrene, hvorfor vi sørger for at holde vores faglige viden opdateret. Vi ved, hvor vigtige kæledyr er for deres ejere. Derfor får dyrene altid den bedste behandling. Vi lægger vægt på, at du og dit kæledyr kan lide at komme hos os. Vi stræber derfor efter at skabe en så hyggelig stemning som muligt.

Udover at behandle dine dyr, når de er syge, skal vaccineres eller kommer til skade, finder du også et stort udvalg af kvalitetsfoder og specialartikler til dit kæledyr. Du kan altid få vejledning om, hvilket foder, dit kæledyr har brug for.

Du kan få dyrlægeassistance døgnet rundt


​Du er altid velkommen til at ringe til os på ​39 64 37 07 for at aftale en tid til en konsultation hos en dyrlæge, eller for at få et godt råd eller vejledning. Vi har åbent mandag til onsdag fra kl. 08:00-16:30, torsdag fra kl. 08:00-18:30 og fredag fra kl. 08:00-16.30.

Vi er en del af Vagtkreds Nord, hvor vi er blandt fem dyreklinikker, der står til rådighed, hvis dit dyr bliver akut sygt uden for normal åbningstid. Det betyder, at du kan få fat på en dyrlæge døgnet rundt. Ring på vagttelefon 70 22 11 01.

Tandbehandling på hund og kat

Tandbehandling på hund og kat er et område som vi på Charlottenlund Dyrehospital udfører på højeste faglige niveau. Dyrlæge Jacob C Meyer har arbejdet med henviste tandpatienter igennem en lang årrække, og kan derfor tilbyde både almindelige tandbehandlinger i form af tandrensning og tandrøntgen, men også avancerede kirurgiske tandekstraktioner, rodbehandlinger, tandretninger og kæbekirurgi.

Jacob har gennemgået den europæiske efteruddannelse i ESAVS Oral Surgery og ESAVS Dentistry I, II og III samt ESAVS kursus i orthodonti (tandregulering). På nuværende tidspunkt er han i gang med Masteruddannelsen (Master of Companion Animal Clinical Science) med henblik på at blive dansk specialdyrlæge i tandsygdomme (også kaldet tanddyrlæge).

  • Sådan kan paradentose forebygges og behandles. Læs mere her
  • Tandproblemer hos katte. Læs mere her
  • Tandskader (gælder både hund og kat) Læs mere her
  • Paradentosebehandling (genopbygning af tabt knogle omkring tanden). Læs mere her

​Nu er det sæson for lopper og flåter, se her hvordan du beskytter din hund og kat.

Kontakt os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 16 anmeldelser på Facebook

Kundeudtalelser

Man er ikke i tvivl om at i elsker dyr.. vi føler altid at vi er i gode hænder...

Fie​

Har brugt Stig og Jens igennem snart 20 år, og kan ikke forestille mig nogen bedre dyrlæger. Dygtige og empatiske.​

Stine

Charlottenlund dyrehospital er det bedste sted at få behandlet sit kæledyr. Jeg føler mig altid i gode hænder hos Jens, og mine hunde er altid blevet behandlet godt.

Frederikke​

Følg os på Facebook​

Charlottenlund Dyrehospital I/S
Bernstorffsvej 246
2920 CHARLOTTENLUND

Firma

CVR: 67131118

Åbningstider​

Mandag - onsdag: 08:00 - 16:30

Torsdag: 08:00 - 17:30

Fredag: 08:00 - 16:30

Uden for normal åbningstid kan du kontakte vores samarbejdspartner Vagtkreds Nord på telefon 70 22 11 01.​